ATTRACS ONLINE REFERENSSIT

 • IFA Partners  Valitsimme Attracs-logistiikkajärjestelmän sen käyttäjäystävällisyyden sekä tehokkaan tietojenkäsittelyn vuoksi.

  JOHN VERBERKT, PJ, IFA PARTNERS

  IFA (International Forwarding Association) on 40:n kuljetus- ja huolinta-alan perheyrityksen yhdistys, jonka tavoitteena on ajaa kahdenvälistä liikennettä EU:n alueella niin paljon kuin mahdollista.

  IFA:n puheenjohtajan John Verbektin mukaan Keski-Eurooppaan päätettiin muutama vuosi sitten asentaa yhteinen rahtialusta. Tämä tehtiin jotta yhdistyksen jäsenillä olisi paremmat mahdollisuudet välittää tavaroita yhteisen alustan kautta sen sijaan, että jokaiselle yksittäiselle lähetykselle pitäisi aina löytää yksilöllinen kuljetusratkaisu.

  - Attracs Online -toiminnanohjausjärjestelmä esiteltiin meille vierailulla erään jäsenemme luona (Ahola Finland), joka tunsi verkostoitumistarpeemme. Aholalla oli paljon myönteisiä kokemuksia järjestelmästä. Attracs Online -toiminnanohjausjärjestelmä logistiikkayrityksille esiteltiin meille sovellusalustana, jossa yhdistyvät käyttäjäystävällisyys sekä tehokas tietojenkäsittely ja -siirto eri osapuolten välillä. Se vakuutti meidät valitsemaan Attracsin yhteistyökumppaniksemme, Verbekt sanoo.

 • Ahola Transport  En ole nähnyt toista ohjelmaa, joka pystyisi laskemaan kannattavuuden etukäteen samalla tarkkuudella kuin Attracs Online.

  RICKARD SNELLMAN, AHOLA TRANSPORT

  Ahola Transport otti Attracs Onlinen käyttöönsä vuonna 2003, kun toiminnanohjausjärjestelmän projektivastaavana oli Rickard Snellman ja Attracs Onlinea vielä kehitettiin. Nykyään Snellman toimii Ahola Transportin IT- ja laatupäällikkönä ja on siis Attracsin asiakas. Snellmanilla on 8,5 vuoden kokemus Attracs Onlinesta, joten hän tietää, mihin järjestelmä pystyy.

  - Attracs Onlinen suurin etu on, että se on räätälöity Aholan erityistarpeisiin. Attracs Online -järjestelmän avulla voimme laskea kuljetuksen kannattavuuden etukäteen sekä analysoida tietoja monella eri tasolla sekä huomattavasti perusteellisemmin kuin vakiojärjestelmällä. Saamme selville melkein minkä tahansa analyysitiedon. Seuraavana päivänä voimme tarkistaa myyntikatetasosta, kuinka kannattava kuljetus on ollut, Snellman selvittää.

  ATTRACS ONLINE ON KANNATTAVA

  – Olemme pystyneet laajentamaan kuljetussuunnittelijoiden alueita. Attracs Onlinen ansiosta yksi kuljetussuunnittelija voi käsitellä suuremman määrän autoja ja rahtia, Snellman sanoo.

  – Kun otimme Fork Lift Client -moduulin käyttöön vuonna 2005 kuljetuslinkeissämme Naantalissa, Tallinnassa ja Nykvarnissa tehostui toimintamme 30 %. Aiemmin kaikki tehtiin manuaalisesti ja järjestelmä oli vanhanaikainen. Nyt kun käytämme Fork Lift Clientia saamme tiedot reaaliajassa ja kaikki on online, Snellman jatkaa.

  YHTEISTYÖ AHOLA TRANSPORTIN JA ATTRACSIN VÄLILLÄ TOIMII

  – Attracs oli aiemmin osa Ahola Transportia, joten kesti aikansa ennen kuin sopiva yhteistyömalli löytyi. Yhteistyömme vain paranee. Olemme melko pilalle hemmoteltuja, mitä tulee toiminnallisuuksien toteutukseen. Kun vakiojärjestelmä tarjoaa päivityksiä ainoastaan muutaman kerran vuodessa, niin meillä on kerran kuussa kokoontuva käyttäjäryhmä, jonka avulla suunnittelemme ja tilaamme tarvitsemamme, Snellman sanoo.

  – Suosittelen Attracs Onlinea. Attracs Onlinen ydin ja koko perusajatus on mietitty täysin oikein. Olen seurannut muita vastaavia järjestelmiä, mutten ole nähnyt toista ohjelmaa, joka pystyisi laskemaan kannattavuuden etukäteen samalla tarkkudella kuin Attracs Online. Attracsille ominaista on myös asialle omistautuminen, Snellman lisää.

 • Peura-Trans  Yhteistyö on sujunut mainiosti. Lisäksi saimme järjestelmän käyttöömme erittäin nopeasti.

  TUOMO KYLLÖNEN, TOIMITUSJOHTAJA, PEURA-TRANS.

  Peura-Trans Oy on perustettu 1989, ja sen pääkonttori sijaitsee Kuhmossa. Peura-Transin toimenkuvaan kuuluvat kunkin asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt kuljetukset ja koko toiminnan perustana ovat korkea laatu sekä ylivertainen asiakaspalvelu. Suomessa terminaalitoimintaa on Vantaalla, Iisalmessa, Kajaanissa, Oulussa ja Kuhmossa. Terminaalien kautta jaellaan tavaraa koko Suomeen. Ulkomaanliikennettä Peura-Transilla on pääasiassa Benelux-maissa sekä Italiassa, Espanjassa ja Saksassa.

  Vuonna 2011 Peura-Trans osti osan Ahola Transportin toiminnasta. Tässä vaiheessa oli luonnollista myös kehittää yrityksen toiminnanohjausjärjestelmää.

  – Valitsimme Attracs Onlinen, koska se vaikutti toimivalta järjestelmältä, sanoo Peura-Transin toimitusjohtaja Tuomo Kyllönen.

  Kyllönen on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Attracsin kanssa. Erityisesti nopea toimitusaika oli hänen mieleensä - koko järjestelmä oli käytössä kuukaudessa.