YHTEISTYÖKUMPPANIT

 • Myopt Consulting Oy  Yrityksen tavoitteena on jatkossakin panostaa vahvasti huipputason tutkimus- ja kehitystyöhön.

  MYOPT CONSULTING OY:N TARJOAMA OPTIMOINTITEKNOLOGIA ON TIETEELLISESTI OSOITETTU ALAN TÄMÄN HETKEN PARHAIMMAKSI JA TEHOKKAIMMAKSI MAAILMANLAAJUISESTI

  Myopt Consulting Oy on suomalainen konsultointiyritys, joka keskittyy optimointiosaamisen tarjoamiseen laajasti sekä ohjelmistokehittäjille että loppukäyttäjille yksityisellä ja julkisella sektorilla. Yrityksen omistaa sen toimiva johto ja sen keskeisiä vahvuusalueita ovat logistiikka, työajan hallinta, tuotannon suunnittelu, resurssien käytön suunnittelu ja Sote-palvelut. Myopt Consulting Oy:n pääasiantuntijana toimii Olli Bräysy, jolla on optimointiosaamisesta monipuolinen ja vahva kansainvälinen kokemus, mm. yliopistoprofessuurien kautta. Bräysyn lisäksi Myopt Consulting työllistää useita muita tohtoritasoisia kansainvälisiä huippuosaajia. Yrityksen asiakkaina on useita alan johtavia kansainvälisiä toimijoita sekä Suomesta että ulkomailta. Myopt Consulting Oy:n tarjoama optimointiteknologia on tieteellisesti osoitettu alan tämän hetken parhaimmaksi ja tehokkaimmaksi maailmanlaajuisesti.

 • Livion Oy  Yhteisissä projekteissamme on ollut ilo nähdä, miten saumattomasti tiimien erikoisosaamiset ovat yhdistyneet ja millä innokkuudella asioita on viety eteenpäin.

  Livion Oy on Kokkolalainen ohjelmistoyritys, jonka erityisosaamiseen kuuluvat HTML5-, mobiili- ja IoT-teknologiat. Livion on toteuttanut projekteja suurelle määrälle yrityksiä pienistä paikallisista maailman johtaviin brändeihin. Yrityksen vahvuuksia ovat käytettävyyden huomiointi, uusimpien teknologioiden hallinta ja luotettavuus toimituksissa. Yhteistyössä Attracsin kanssa syntyy poikkeuksellinen kombinaatio äärimilleen vietyä business-logikkaa ja modernia käyttöliittymää.