YRITYS

Attracsin – 20 vuotta logistiikkajärjestelmäkehitystä

Attracs Online -toiminnanohjausjärjestelmän kehittely aloitettiin 1990-luvun puolivälissä Ahola Transportin kehitysprojektina. Ahola Transportin pyrkimyksenä oli tulla yhdeksi Pohjolan johtavista kuljetusyrityksistä, joten päämääräksi asetettiin luoda yhtenäinen toimialalähtöinen kokonaisvaltainen logistiikanhallintatyökalu, johon olisi integroitu kannattavuuslaskenta sekä dynaamiset reitit. Toimeksianto oli siis luoda uusi toiminnanohjausjärjestelmä, Attracs, eli Ahola Tactic Transport Recognition Analysis & Coordination System.

Lue Attracs Onlinen ominaisuuksista

Vuonna 2004 työmme sai tunnustusta, kun Attracs Online voitti ensimmäisen palkinnon kansallisessa InnoSuomi-kilpailussa.

Innosuomi 

Loppuvuodesta 2014 Oy Attracs Ab sai DNV Business Assurance myöntämän laatusertifikaatin, joka noudattaa johtamisjärjestelmästandaria ISO 9001:2008 ja kattaa Supply Chain Execution järjestelmien ja palveluiden suunnitelun, kehityksen ja myynnin.

DNV

Tänä päivänä Ahola Transport on yksi Pohjolan johtavista yli valtakuntarajojen kulkevan rahtiliikenteen harjoittajista. Suurelta osin tämä on Attracs Online -logistiikkajärjestelmän toiminnallisuuksien ansiota. "En ole nähnyt toista ohjelmaa, joka pystyisi laskemaan kannattavuuden etukäteen samalla tarkkuudella kuin Attracs Online", sanoo Ahola Transportin IT & Laatupäällikkö Rickard Snellman.

Näiden 20 vuoden aikana Attracs on kehittänyt Attracs Onlinesta erään maailman johtavista Transport Management ja ERP-järjestelmistä logistiikkayrityksille. Se ei olisi onnistunut ilman läheisestä yhteistyötä kuljetusalan eri toimijoiden kanssa.

KEHITYSTIIMI

Palvelukeskuksemme henkilökunta tuntee logistiikka-alan. Haluamme, että asiakkaitamme palvelevat asiantuntijat, jotka tietävät tarkalleen kuinka Attracs Online toimii. Käyttäjätukemme on suorassa yhteydessä kehitystiimiimme, mikä antaa asiakkaillemme loistavat edellytykset ylläpitää toimivaa toiminnanohjausjärjestelmää. Käyttäjätuen taso sovitaan erikseen kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Asiakkaanamme saat takuuvarmasti nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@attracs.com

HALLITUS

Attracsin hallituksen puheenjohtajana toimii Martti Vähäkangas. Hallitukseen muut jäsenet ovat Hans Ahola, Niklas Kankkonen ja Ida Saavalainen.

JOHTORYHMÄ

Tommi Hollström, Juha Åkerlund, Vesa Ulvi ja Toni Penttinen.

VISIO JA ARVO

Attracs Online näyttää tietä tulevaisuuden kuljetus- ja logistiikkayrityksille. Attracs Onlinen avulla yritykselläsi on mahdollisuus kehittää dynaamisia, kannattavia, läpinäkyviä ja ympäristöystävällisiä kuljetuksia ja olla näin askeleen edellä – myös tulevaisuudessa.

Järjestelmäkehittäjämme ovat alansa huippuja, mitä tulee erinomaisten dynaamisten järjestelmien kehittämiseen monimutkaisille liiketoimintamalleille. Työntekijämme motivoituvat monimutkaisten kuljetus- ja logistiikkaongelmien ratkaisemisesta.

Arvomme ovat pysyviä, mutta toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeisiin.

Painotamme kokonaisvastuuta – asiakkaan kanssa yhdessä päätetään mitä tehdään, jonka mukaan sitten toimitaan.

Kannatamme avoimutta, toisin sanoen, mikäli emme joskus pysty toteuttamaan lupauksiamme, ilmoitamme siitä viipymättä kaikille osapuolille.

Arvostamme yksilöitä ja mielstämme kaikki työntekijät ovat samanarvoisia työtehtävistä riippumatta. Kaikille tulisi myös antaa edellytykset onnistua työssään.

SHOWING THE WAY – FOR DYNAMIC, PROFITABLE, TRANSPARENT AND ENVIRONMENTALLY-FRIENDLY TRANSPORTS.